„Јужни ветар 2: Убрзање“ премијерно приказан у Крагујевцу

У Синеплексу у Крагујевцу премијерно је приказан српски криминалистички филм „Јужни ветар 2: Убрзање“.

У другом наставку филма који је режирао Милош Аврамовић главне улоге играју Милош Биковић, Миодраг Радоњић, Предраг Мики Манојловић, Јована Стојиљковић.

Премијера филма „Јужни ветар 2: Убрзање“ била је у јулу месецу на Филмском фестивалу у Пули, док је публика у Србији први пут имала прилику да филм види 2. новембра у Београду.

Након премијере у Београду Убрзање је стигло и у Крагујевац.

Дуго очекивани наставак филма Јужни ветар је узбудљива прича која прати нове авантуре главних ликова Петра Мараша, Баће и Софије.

Након три године паузе завршен је други део филма који је сниман на три локације, у Источној Србији, Београду и Хрватској.

Први део филма Јужни ветар из 2018. године као и истоимена серија скренули су пажњу публике популарним жанром који публика воли да гледа у страним продукцијама.

Акционе сцене, неочекивани заплет, комлексна драматургија су елементи филма у коме заједно играју млађе и старије генерације српских глумаца.

Након пројекције глумци и редитељ су се поклонили крагујевачкој публици и најавили снимање трећег дела популарног филма.

Филм Јужни ветар 2: Убрзање је од 4. новембра на бископском репертоару широм Србије након чега следи приказивање широм региона.

Извештава новинар РТК Иван Ганић.

*Преузимање текста или дела текста дозвољено је само уз навођење извора. Фотографије, аудио и видео материјал, као и њихови делови (скриншот и сл.), уколико није другачије означено, су власништво ПД Радио телевизија Крагујевац доо и њихово преузимање је могуће само уз сагласност аутора.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена.