Кабаре „Каучинг“ и пред крагујевачком публиком

У оквиру манифестације „Крагујевачко културно лето“ Књажевско-српски театар организовао је гостовање комичног кабареа Душанке Глид Стојановић „Каучинг“.

Каучинг је представа која прича о две савремене жене, којима је бити модеран, и актуелан, најважније постигнуће у животу, а седећи на каучу уз боцу вискија на духовит начин отварају разне животне теме. Поред Дуде Стојановић у прдстави глуми и Драгана Ђукић.

Уз конзумацију алкохола и дувана, две средовечне жене размотавају разне догађаје из прошлости али и маштају о будућности.

Седећи на каучу, на духовит и релаксиран начин говоре о проблемима савременог доба и размишљају о томе како се усавршити у савременом свету, поред свих препрека и искушења мушко–женских односа: афера, романси, љубави, бракова, развода и љубавника.

У комичном кабареу Каучинг играју Душанка Дуда Глид Стојановић и Драгана Ђукић.

Текст за предсатву Каучинг, који је написала Глумица Душанка Глид Стојановић, настао је као последица велике кампање да савремене жене морају да промене своје животне навике, а представа “Каучинг” говори о многим методама званичне и незваничне терапије.

Ову представу већ је видела публика у Београду, Новом Саду, Суботици и многим другим градовима Србије.

Поред представе, овај догађај пратио је и музички део програма пре почетка кабареа.

Извештава новинар РТК Марина Голубовић. Миленковић.

*Преузимање текста или дела текста дозвољено је само уз навођење извора. Фотографије, аудио и видео материјал, као и њихови делови (скриншот и сл.), уколико није другачије означено, су власништво ПД Радио телевизија Крагујевац доо и њихово преузимање је могуће само уз сагласност аутора.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *