Када ће у Крагујевцу почети школа роњења?

Ронилачко-спасилачко спортско удружење „Понт“ и Спортско привредно друштво „Раднички“ организују на затвореном базену отворене дане роњења који су брзо привукли пажњу Крагујевчана.

Сви заинтересовани грађани, без обзира на године, имају прилику да се упознају са ронилачком опремом и активностима под водом. У плану је да у фебруару са радом почне школа роњења коју ће водити искусни инструктори.

Отворени дани роњења, које на крагујевачком базену организује удружење „Понт“, привукли су пажњу грађана свих генерација.

Икусни рониоци покушавају да пренесу своје знање и љубав према подводним активностима деци и младима, али и свима који желе да науче основе роњења. Инструктори кажу да у роњењу могу да уживају и старији грађани без последица по здравље.

Активности удружења „Понт“, које постоји четири године, усмерене су првенствено на рекреативно роњење. Чланови удружења често организују екскурзије и одлазе ван Крагујевца како би уживали у подводним активностима.

На отвореним данима роњења у Крагујевцу заинтересовани грађани имају прилику да се бесплатно упознају са ронилачком опремом и опробају у подводним активностима. У плану је отварање школе роњења која би са радом требало да почне у фебруару.

Извештава новинар РТК Саша Стаменић.

*Преузимање текста или дела текста дозвољено је само уз навођење извора. Фотографије, аудио и видео материјал, као и њихови делови (скриншот и сл.), уколико није другачије означено, су власништво ПД Радио телевизија Крагујевац доо и њихово преузимање је могуће само уз сагласност аутора.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *