Како до успешног предузетништва са Михал Михаели?

Бизнис иновациони центар, у сарадњи са Економским факултетом, Израелском амбасадом и Градом, за будуће економисте 1. фебруара организује предавање израелског експерта за предузетништво, проф. Михал Михаели из Тел Авива.

Студенти економије моћи ће да сазнају како да развијају своје идеје и од њих креирају своја предузећа.

Студенти ће, од светски признатог експерта за предузетништво, имати прилику да сазнају како да покрену сопствени бизнис, затворе финансијску конструкцију и дођу до реализације која ће моћи да се имплементира на тржишту.

Према најавама организатора, стручно предавање је усмерено на промоцију предузетништва, старт-апа и иновација код младих.

Стручна предавња ће помоћи бдуућим економистима да освеже своја знања о томе шта су успешне компаније у Израелу и шире постигле, али и да мотивишу и подстакну потенцијалне прфедузетнике у Србији да покрену приватни бизнис који је сада у благом паду.

Бизнис иновациони центар је до сада помогао у покретању више од 65 старт-апова, а око три хиљаде грађана је своје прво запослење остварило управо захваљујући обуци у БИЦ-у.

Бизнис иновациони центар је до сада организовао и одржао више од 400 предавања за око четири хиљаде полазника.

Извештава новинарка РТК Зорица Савић Ранковић.

*Преузимање текста или дела текста дозвољено је само уз навођење извора. Фотографије, аудио и видео материјал, као и њихови делови (скриншот и сл.), уколико није другачије означено, су власништво ПД Радио телевизија Крагујевац доо и њихово преузимање је могуће само уз сагласност аутора.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *