Како Крагујевчани дочекују Нову годину?

Грађани Крагујевца припремају се за прославу Нове године и божићих празника. Организован је забавни програм који је премештен на Ђачки трг испред Прве крагујевачке гимназије.

Звезде вечери биће група „Кербер“ која ће свој наступ започети око 23 часа, а потом и оперска певачица Даница Спасојевић са којом ће Кребер отпевати неколико заједничких песама.

Поред групе Кербер, Крагујевчани ће моћи да присуствују наступу бенда „Веселе осамдесете“, који ће отворити новогодишњи програм већ у поподневним часовима.

Након њиховог наступа, ЦЗНТК „Абрашевић“ извешће на бини традиционалне игре у периоду од 14 до 15 часова, а већ од 21 час наступа крагујевачки бенд „Dark shine“.

Већина грађана, празнике ће провести у кругу породице.

Децембар је месец слава и рпослава. Препорука лекара је да храну и пиће конзумирамо у умереним количинама јер у супротном, претеривање може лоше утицати на наш организам.

Због лоше епидемилошке ситуације, прошле године није било организованог програма и сва средства су била намењена лечењу оболеле деце.

Грађани ће моћи да уживају у ватромету за Нову годину тачно у поноћ, као и за српску Нову годину.

Извештава новинар РТК Дарко Милошевић.

*Преузимање текста или дела текста дозвољено је само уз навођење извора. Фотографије, аудио и видео материјал, као и њихови делови (скриншот и сл.), уколико није другачије означено, су власништво ПД Радио телевизија Крагујевац доо и њихово преузимање је могуће само уз сагласност аутора.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена.