Како препознати омладински рад?

У просторијама Градске управе одржан је округли сто на тему “Како обезбедити препознатљивост организација које континуирано улажу у квалитет својих програма”, који има за циљ, како наводи организатор, “да укаже на предност међусекторске сарадње”.

Организатор скупа, Омладина ЈАЗАС-а Крагујевца, позвала је представнике локалне самоуправе, Центра за социјални рад, Дома здравља, крагујевачких средњих школа и Омладинског клуба да разговарају о “напорним стазама ка препознавању омладинског рада”, односно пројекту који је финансиран из портфеља Министарства омладине и спорта.

Током округог стола презентирани су и резултати истраживања НАПОР-а, Националне асоцијације практичара омладинског рада, која је установила да су главни проблеми активнијег учешћа младих у друштвеном животу “недостатак координације услуга и обједињеног информисања”.

Извештава новинарка РТК Снежана Ћериман.

*Преузимање текста или дела текста дозвољено је само уз навођење извора. Фотографије, аудио и видео материјал, као и њихови делови (скриншот и сл.), уколико није другачије означено, су власништво ПД Радио телевизија Крагујевац доо и њихово преузимање је могуће само уз сагласност аутора.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *