Канцеларија за младе од априла на новој локацији

Канцеларија за младе у Крагујевцу убудуће ће своје активности организовати на новој локацији.

Током марта ради се на уређењу нових просторија како би се обезбедило пружање услуга у бољем амбијенту.

Нова локација се налази код Великог парка на углу Булеварa краљице Марије и Рудничке улице.

Средства за адаптирање и опремање нових просторија у износу од 1,9 милиона динара Град Крагујевац је добио од Министарства омладине и спорта Републике Србије.

Пресељење Канцеларије за младе на нову локацију донеће боље услове рада, бољу комуникацију, унапређену сарадњу са осталим организацијама, удружењима и клубовима младих.

Нови простор састојаће се од две просторије – службеног и радног дела у коме ће бити организоване радионице и активности.

Захваљујући пројекту „ Нови простор Канцеларије за младе“ за који је град Крагујевац аплицирао у Министарству омладине и спорта Републике Србије, локална самоуправа је добила средства од 1,9 милиона.

Запослени у Канцеларији за младе, у боље опремљеном простору очекују масовнију посећеност програмима, обукама, тренинзима и активностима. Након пресељења које је у току, Канцеларија за младе наставља са радом почетком априла.

Извештава новинарка РТК Ксенија Ђерковић.

*Преузимање текста или дела текста дозвољено је само уз навођење извора. Фотографије, аудио и видео материјал, као и њихови делови (скриншот и сл.), уколико није другачије означено, су власништво ПД Радио телевизија Крагујевац доо и њихово преузимање је могуће само уз сагласност аутора.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *