Клуб акцијаша и волонтера Крагујевац успешно рализовао десетак акција током 2021. године

У организацији Клуба акцијаша и волонтера Крагујевац, током прошле године успешно је спроведено девет активности и на тај начин је успешно реализован план предевиђен за 2021. годину, закључено је на редовној годишњој седници скупштине Клуба.

У плану је наставак сарадње са основним и средњим школама и увећање броја млађих чланова.

Редовно скупштинско заседање Клуба акцијаша и волонтера Крагујевац било је добра прилика да се сумирају постигнути резултати из протекле године, али и да се направи план за текућу.

Уз помоћ пријатеља Клуба и редовних акцијаша и волонтера, успешно је реализовано десетак јавних активности, међу којима су два пројекта која је подржала локална самоуправа.

Клуб акцијаша и волонтера има випегодишњу успешну сарадњу са крагујевачким школама и факултетима.

Клуб акцијаша и волонтера Крагујевац ове године обележиће пет година рада.

Од 2017. године до данас, Клубу се прикључио велики број грађана, међу којима је и потпредседник СУБНОР-а, Жељко Зиројевић, који је испред Савеза, Клубу акцијаша и волонтера Крагујевац, доделио повељу СУБНОР-а за изузетан допринос у очувању животне средине, како у Крагујевцу тако и у Србији.

Извештава новинарка РТК марина Голубовић Миленковић.

*Преузимање текста или дела текста дозвољено је само уз навођење извора. Фотографије, аудио и видео материјал, као и њихови делови (скриншот и сл.), уколико није другачије означено, су власништво ПД Радио телевизија Крагујевац доо и њихово преузимање је могуће само уз сагласност аутора.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *