Књижевна и ЦД издања СКЦ-а даривана Крагујевчанима

Крагујевачки Студентски културни центар организовао је у Пешачкој зони акцију под називом „Књига на дан – књига на дар“.

Више од 30 наслова било је понуђено пролазницима који су могли да потпуно бесплатно обогате своју кућну библиотеку издањима СКЦ-а.

Током трајања акције, чланови ансамбла Академског позоришта Студентског културног центра читали су стихове из књига које су даривали грађанима.

Глумци Академског позоришта Студентског културног центра читањем поезије у центру града, привукли су Крагујевчане до штанда са књигама, на коме је било више од 30 наслова домаћих аутора, као и музичка издања СКЦ-а.

У оквиру акције „Књига на дан – књига на дар“ грађанима Крагујевца дариване су књиге, у циљу промовисања читања и стваралаштва аутора са домаће књижевне сцене.

Све понуђене књиге су у издању Студентског културног центра.

Промотивна акција даривања књига организована је, симболично, на Светски дан животиња, да би се скренула пажња јавности на очување животињских врста и животне средине.

Извештава новинарка РТК Марина Голубовић Миленковић.

*Преузимање текста или дела текста дозвољено је само уз навођење извора. Фотографије, аудио и видео материјал, као и њихови делови (скриншот и сл.), уколико није другачије означено, су власништво ПД Радио телевизија Крагујевац доо и њихово преузимање је могуће само уз сагласност аутора.

2 thoughts on “Књижевна и ЦД издања СКЦ-а даривана Крагујевчанима”

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *