Књижевно-поетско вече на Тргу војводе Радомира Путника

У оквиру пратећег програма Сајма књига, на Тргу војводе Радомира Путника, организовано је књижевно-поетско вече.

Крагујевачки песници говорили су своје стихове, а публика је могла да ужива и у најлепшим љубавним баладама, у извођењу браће Саше и Слободана Пилиповића.

Сајам књига у Крагујевцу, који се ове године одржава под слоганом „Верујем у љубав на прву страну“, настављен је књижевно-поетском вечери на Тргу војводе Радомира Путника.

Говорила се поезија и певале најлепше љубавне баладе снимљене пре неколико деценија, али и оне новијег датума. 

У програму су учествовали крагујевачки песници, чије је збирке објавила Установа културе „Кораци“, док су за музички део програма била задужена браћа Пилиповић.

Учесници књижевно-поетске вечери сагласни су у оцени да програми ове врсте обогаћују културну сцену града Крагујевца и доприносе њеном квалитету.

Сајам књига траје до недеље, 19. маја, а штандови на Тргу војводе Радомира Путника биће отворени од 9 до 21 сат.

Покровитељ манифестације је град Крагујевац, а организатори Шумадија сајам, Установа културе „Кораци“ и Народна библиотека „Вук Караџић“.

Извештава новинар РТК Бојана Крстић.

*Преузимање текста или дела текста дозвољено је само уз навођење извора. Фотографије, аудио и видео материјал, као и њихови делови (скриншот и сл.), уколико није другачије означено, су власништво ПД Радио телевизија Крагујевац доо и њихово преузимање је могуће само уз сагласност аутора.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *