Које су најкреативније маскe на Дечјем сајму у Крагујевцу?

Више од 15 малишана учествовало је на такмичењу за избор најкреативније маске на дечјем сајму „Зимска чаролија“.

Од јасленог до школског узраста, дечаци и девојчице потрудили су се да баш њихова маска освоји главну награду и бесплатан провод током читавог дана на сајму.

Прво место је заслужено понео Огњен Петровић са ручно направљеним костимом свемирског брода.

Ко не верује у чаробне приче, магију вила и моћи спајдермена, могао је да се разувери на маскембалу током дечјег сајма „Зимска чаролија“.

Креативне маске, добро припремљене улоге пирата и војника, осмех Пипи Дуге Чарапе, добре виле и спајдермени, обележили су овај маскембал, а неке маске биле су инспирисане и новогодишњим и божићним празницима, попут велике јелке од картона коју је Алексеј направио уз мамину помоћ.

Инспирацију за костиме, малишани углавном проналазе у јинацима популарних цртаних филмова, а за најкреативније маске припремљене су и награде у виду ваучера, гардеробе и бесплатног боравка на сајму уз коришћење забавног парка.

Маскембал је одржан последњег дана манифестације „Зимска чаролија“, која је током три сајамска дана окупила велики број малишана.

Извештава новинарка РТК Марина Голубовић Миленковић.

*Преузимање текста или дела текста дозвољено је само уз навођење извора. Фотографије, аудио и видео материјал, као и њихови делови (скриншот и сл.), уколико није другачије означено, су власништво ПД Радио телевизија Крагујевац доо и њихово преузимање је могуће само уз сагласност аутора.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *