Компанија „Леони“ донирала пакетиће најмлађим пацијентима УКЦ Крагујевац 

Компанија „Леони“ из Краљева донирала је пакетиће најмлађим пацијентима крагујевачког Универзитетског клиничког центра.

„Леони“ је на овај начин желео да изрази захвалност граду Крагујевцу на подшци у запошљавању коју је овдашња локална самоуправа током претходне године пружила овој компанији.

Компанија „Леони“ из Краљева обрадовала је поклонима пацијенте Клинике за педијатрију крагујевачког Универзитетског клиничког центра.

Овде је тренутно збринуто 78 пацијената, од којих се трећина налази у Центру за неонатологију, док су 52 распоређена по одељењима.

Жеља донатора је била да слаткишима и едукативним играчкама деци која се овде лече и њиховим родитељима олакша болничке дане.

Ово је била прва посета представника „Леонија“ крагујевачкој Клиници за педијатрију, а обе стране се надају да неће бити и последња.

С обзиром на добру сарадњу ове компаније са крагујевачком локалном самоуправом, очекује се да ће убудуће бити простора и за донације друге врсте.

Извештава новинар РТК Бојана Крстић.

*Преузимање текста или дела текста дозвољено је само уз навођење извора. Фотографије, аудио и видео материјал, као и њихови делови (скриншот и сл.), уколико није другачије означено, су власништво ПД Радио телевизија Крагујевац доо и њихово преузимање је могуће само уз сагласност аутора.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *