Компанија ЛЕОНИ запошљава 700 радника

Компанија Леони, која се бави производњом кабловских сетова за светске произвођаче премиум аутомобила, у нашој земљи послује од 2009. године и до сада је изградила четири фабрике у којима запошљава око 14.000 радника.

Леони у наредном периоду планира проширење пословања што ће бити прилика за запошљавање великог броја људи и из Крагујевца.

Са четири дивизије кабловских система и производним јединицама у Прокупљу, Малошишту, Нишу и последњом отвореном и највећом у Краљеву, Леони Србија је највећи послодавац у индустријском сектору у нашој земљи.

У наредном периоду компанија планира проширење пословања и запошљавање већег броја радника.

Заинтересовани кандидати не треба да испуњавају посебне услове у смислу образовања, јер сваког радника очекује стручна обука. Фабрици у Краљеву потребно је 700 радника.

Због удаљености радног места компанија Леони је заинтересованим радницима из Крагујевца обезбедила превоз до фабрике у Краљеву.

Циљ Леони групе је да пружи радницима најбоље услове за рад уз могућност напредовања у каријери и међународној аутомобилској индустрији.

Оно по чему се Леони издваја од других послодаваца су занмљиви пакети мотивације за запослене као и одличан тимски дух.

Заинтересовани за рад у овој светски признатој компанији могу се пријавити путем телефона 036/242-117.   

Извештава новинар РТК Иван Ганић.

*Преузимање текста или дела текста дозвољено је само уз навођење извора. Фотографије, аудио и видео материјал, као и њихови делови (скриншот и сл.), уколико није другачије означено, су власништво ПД Радио телевизија Крагујевац доо и њихово преузимање је могуће само уз сагласност аутора.

One thought on “Компанија ЛЕОНИ запошљава 700 радника”

  1. hahaha, gospodo oni su robovlasnici, u leoniju u Kraljevu se ne zna ko pije a ko placa.Radi se svakog dana osim nedelje, takođe i prekovremeni rad koji se ne placa.Ako imas vezu mozes da napredujes u suprotnom radices kao konj bez neke posebne nadoknade.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *