Комунални сервис: ЈКП Водовод и канализација 1. део

Снабдевање града водом са три изворишта: Гружа, Морава и Грошница, одвија се без проблема током целе године.

Водоводна мрежа дужине 600 километара, обезбеђује снабдевање водом од Баточине до Кнића.

Крагујевачки Водовод у лабораторији на Кошутњаку врши свакодневне анализе, тако да са сигурношћу вода јесте потпуно хемијски и бактериолошки исправна за пиће, што потврђују и релевантне медицинске лабораторије.

Што се тиче других области које Водовод ради, пре свега треба истаћи да је 400км дуга канализациона мрежа увек у функцији, као и систем за пречишћавање отпадних вода у Цветојевцу.

Одржавање цевовода на свим магистралним и градским правцима одвија се без проблема, захваљујући екипама које дежурају 24 сата.

*Преузимање текста или дела текста дозвољено је само уз навођење извора. Фотографије, аудио и видео материјал, као и њихови делови (скриншот и сл.), уколико није другачије означено, су власништво ПД Радио телевизија Крагујевац доо и њихово преузимање је могуће само уз сагласност аутора.

One thought on “Комунални сервис: ЈКП Водовод и канализација 1. део”

  1. KAD ČE BITI PORUŠENE VILE I VIKENDICE ŠTO ZAGADJUJU JEZERO IZ KOGA SE SNABDEVA 400,000 GRADJANA GDE JE ODGOVOR SVI SE OGLUŠUJU I ČUTE ZNA SE KOME JE TO U INTERESU OPŠTINI KNIČ DA RAZVIJE TURIZAM I DA ŠTITI MAFIJAŠE GDE JE INSPEKCIJA ČUTI NEMA ZAKONA,,,,,,,

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *