Конкурс за пријем деце у вртиће чији је оснивач град Крагујевац

Предшколске установе „Нада Наумовић“ и „Ђурђевдан“ расписале се Јединствени јавни конкурс за пријем деце на целодневни боравак у предшколске установе чији је оснивач град Крагујевац за радну 2022/23. годину.

У складу са расположивим капацитетима број слободних места у вртићима ПУ Ђурђевдан је 275, а у вртићима ПУ Нада Наумовић 322. Заинтересовани родитељи који желе да своју децу упишу у неко од обданишта предшколских установа чији је оснивач град Крагујевац, захтев уз документацију могу да предају почев од четвртка 10. марта закључно са 7. априлом 2022. године лично у улици Првослава Стојановића бр. 10 сваког радног дана од 09.00 до 14.00 сати или путем поште на адресе предшколских установа. Захтев се може поднети и електронским путем, на линку www.euprava.gov.rs на порталу еУправе Републике Србије налази се линк Помоћ, где је објашњен начин попуњавања електронске пријаве. Комисија ће најкасније до 6. маја извршити бодовање и рангирање и утврдити и објавити Прелиминарну листу бодовања и рангирања и Прелиминарни списак примљене деце.

Захтеви за пријем деце на целодневни боравак (Образац 1) могу се преузети на интернет страницама града Крагујевца (https://www.kragujevac.rs/jedinstveni-javni-konkurs-za-prijem-dece-na-celodnevni-boravak-u-predskolske-ustanove-ciji-je-osnivac-grad-kragujevac-za-radnu-2022-23-godinu/), ПУ „Нада Наумовић“ (www.nadanaumovic.rs), ПУ „Ђурђевдан“ (www.pudjurdjevdan.edu.rs) или непосредно у канцеларији бр. 5. у улици Првослава Стојановића број 10, Крагујевац.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *