Конкурс за пријем деце у вртиће до 7. маја

Расписан је Јединствени јавни конкурс за пријем деце у целодневни боравак у предшколске установе, чији је оснивач Град, за 2019/2020. годину, и траје до 7. маја.

На конкурс за пријем малишана у вртиће предшколских установа “Нада Наумовић” и “Ђурђевдан”, може конкурисати 673 малишана, што је за 33 више у односу на 2018. годину.

Информације о потребној документацији родитељи могу пронаћи, на сајту е-управе, или на улазним вратима свих вртића, где могу и лично да се информишу.

Интересовање родитеља за упис деце у вртиће, из године у годину, све је веће. Пријем малишана за радну 2019/2020. годину, на целодневни боравак, врши се на основу Захтева који подноси родитељ, ове године од 8. априла до 7. маја.

Уз захтев за целодневни боравак, доставља се обавезна документација и додатна документација у зависности од статуса родитеља или детета.

У Предшколској установи „Нада Наумовић“, моћи ће, укупно, да се упише 408 малишана, од којих 253 јасленог узраста и 155 предшколаца и других старосних група.

Ове године места у државним вртићима има више у односу на 2018. и то за 33-је деце. У Предшколску установу „Ђурђевдан“ моћи ће да се упише 265-ро малишана.

У овој години, у начину уписа, кажу, има новина.

Предаја захтева врши се сваког радног дана, од 9 до 15 часова, у улици Првослава Стојановића број 10.

Од ове године, Захтев са пратећом документацијом, предаје се у затвореној коверти.

Извештава новинарка РТК Ксенија Ђерковић.

*Преузимање текста или дела текста дозвољено је само уз навођење извора. Фотографије, аудио и видео материјал, као и њихови делови (скриншот и сл.), уколико није другачије означено, су власништво ПД Радио телевизија Крагујевац доо и њихово преузимање је могуће само уз сагласност аутора.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *