Конкурс за запошљавање у Пошти широм Србије 4. маја

Пошта Србије Београд 4. маја покреће стални јавни конкурс за запошљавање кандидата на целој териториј Србије.

„Потреба за новим радницима резултат је ширења асортимана услуга и развијања мреже пословница“, навела је Служба за односе с јавношћу тог јавног предузећа и прецизирала да су актуелне потребе за запошљавањем возача, поштара, достављача и шалтерских радника.

За та радна места у пословницама широм земље, имају прилику да се пријаве кандидати из целе Србије, у једноставном онлајн поступку, а све пријаве биће пажљиво размотрене и обрађене.

Кандидати који уђу у ужи избор, биће, додају, позвани на професионалну селекцију,

За потребе реализације конкурса, Пошта Србије креирала је страницу http://konkurs.posta.rs/, где ће бити доступне све информације, услови конкурса и образац за пријаву.

Та страница остаће стално активна и служиће будућим потребама оглашавања и информисања о отвореним могућностима за запошљавање, као и стално отворена за континуирану пријаву кандидата заинтересованих за рад у Пошти Србије, чије пријаве ће бити разматране према актуелним потребама.

Пошта Србије међу најстаријим је и највећим јавним предузећима у Србији, чији колектив броји око 15.000 запослених.

„Поред стабилног и успешног пословања, Пошта Србије је атрактиван, поуздан и одговоран послодавац, који пословне успехе гради на квалитету људских ресурса, иновацијама и талентима, али и дугорочној стратегији да привуче и задржи најбоље кандидате и да се заједно са запосленима даље изграђује и развија“, наводе из Пошта Србије.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *