„Кораци“ на 66. Међународном сајму књига у Београду

На 66. Међународном сајму књига у Београду, и ове године Установа културе „Кораци“ представља се целокупном издавачком продукцијом.

На штанду Корака изложене су књиге крагујевачких аутора и писаца који су стварали о граду Крагујевцу.

Пажњу посетилаца, медија привлаче и промоције крагујевачких писаца које су одржане у пратећем програму. Другог сајамског дана одржане су промције десет крагујевачких стваралаца.

У сали „Васко Попа“ на београдском сајму књига одржане су заједниче промоције најновијих књига крагујевачких аутора чија су дела после конкурса објављена у Корацима.

Од есеја, романа, аутора првих књига попут Миле Лазаревић до анегдота, поезије или монографије о Певачком друштву Шумадија.

Установа културе „Кораци“ на београдском сајму књига представила се целокупном издавачком продукцијом.

Своју промоцију имало је и издање – Сергеј Параџанов – Три сценарија Ане Јаковљевић Радуновић које већ заузима запажено место у филологији и филмској теорији.

Извештава новинарка РТК Слађана Обрадовић Чукарић.

*Преузимање текста или дела текста дозвољено је само уз навођење извора. Фотографије, аудио и видео материјал, као и њихови делови (скриншот и сл.), уколико није другачије означено, су власништво ПД Радио телевизија Крагујевац доо и њихово преузимање је могуће само уз сагласност аутора.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *