Крагујевачке демократе не верују у реализацију најављених инвестиција

Потпуно је јасно да ниједна од планираних инвестиција у Крагујевцу неће бити реализована током ове године, што потврђују и речи председника Србије Александра Вучића, који је пре само пар дана најавио да ће због тешке економске ситуације поједини капитални пројекти морати да сачекају неко боље време, кажу у Градском одбору Демократске странке.

Све велике инвестиције ће и ове године заобићи Крагујевац, али не само оне најављене од стране Владе Србије и председника, већ и оне које је планирала градска власт, тврде крагујевачке демократе.

Демократе, ипак, не искључују могућност да ће републичка и градска власт пронаћи начин да започну реализацију неког пројекта који би свечаним чином отварања радова требало, како тврде, само да завара грађане Крагујевца.

Демократска странка сматра да редовно одржавања градских улица уопште не функционише, јер су на прагу јуна крагујевачке саобраћајнице пуне ударних рупа које су настале током зимског периода.    

Извештава новинар РТК Дарко Милошевић.

*Преузимање текста или дела текста дозвољено је само уз навођење извора. Фотографије, аудио и видео материјал, као и њихови делови (скриншот и сл.), уколико није другачије означено, су власништво ПД Радио телевизија Крагујевац доо и њихово преузимање је могуће само уз сагласност аутора.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена.