На Интернационалном кулинарском такмичењу у Сарајеву, кулинари крагујевачке „ХоРеКа“ асоцијације освојили су две медаље – златну и бронзану.
У веома јакој конкуренцији, кулинар Стефан Ристовић, који је на овом такмичењу представљао ХоРеКа асоцијацију Крагујевац и Асоцијацију шефова кувара Србије, заузео је прво место у категорији „Блек бокс“ и тиме проглашен за најбољег кувара фестивала.
Кулинар Угљеша степановић освојио је бронзану медаљу.
Након такмичења, кулинари ХоРеКа асоцијације Крагујевац и Асоцијације шефова кувара Србије придружили су се својим колегама из држава региона и успели да за седам сати и 22 минута припреме 12.874 палачинке чиме је оборен прошлогодишњи Гинисов рекорд у Москви.