Крагујевачки кулинари освојили две медаље у Сарајеву

На Интернационалном кулинарском такмичењу у Сарајеву, кулинари крагујевачке „ХоРеКа“ асоцијације освојили су две медаље – златну и бронзану.

У веома јакој конкуренцији, кулинар Стефан Ристовић, који је на овом такмичењу представљао ХоРеКа асоцијацију Крагујевац и Асоцијацију шефова кувара Србије, заузео је прво место у категорији „Блек бокс“ и тиме проглашен за најбољег кувара фестивала.

Кулинар Угљеша степановић освојио је бронзану медаљу.

Након такмичења, кулинари ХоРеКа асоцијације Крагујевац и Асоцијације шефова кувара Србије придружили су се својим колегама из држава региона и успели да за седам сати и 22 минута припреме 12.874 палачинке чиме је оборен прошлогодишњи Гинисов рекорд у Москви.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *