Крагујевачки ПУПС поделио 500 васкршњих јаја

Градски одбор Партије уједињених пензионера, пољопривредника и пролетера у Крагујевцу, ускршње празнике обележио је акцијом у оквиру које је поделио 500 ускршњих јаја пензионерима.

У крагујевачком одбору ове политичке организације подсећају да је речи из назива странке нису само слово на папиру, потврђују додају и дела њихових чланова, међу којима су бесповратна средства за куповину стамбених објеката на селу младим брачним паровима, али и оснивање земљорадничких задруга.

Предлажу и увођење социјалне-гарантоване пензије за грађане који напуне 65 година живота, а ни по ком основу носу стекли услове за пензију од најмање 100 евра месечно и подсећају на став партије да пензије прате плате чија је примена почела ове године.  

Чланови Партије уједињених пензионера Србије честитали су Васкрс епархији Шумадијској, Српској парвославној цркви и свим верницима и грађанима који овај празник сутра празнују. 

Извештава новинар РТК Нина Бајић.

*Преузимање текста или дела текста дозвољено је само уз навођење извора. Фотографије, аудио и видео материјал, као и њихови делови (скриншот и сл.), уколико није другачије означено, су власништво ПД Радио телевизија Крагујевац доо и њихово преузимање је могуће само уз сагласност аутора.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *