Крагујевчанин ухапшен због покушаја убиства

Припадници Министарства унутрашњих послова у Крагујевцу, брзом и ефикасном акцијом идентификовали су и ухапсили М. В. (2003) из Крагујевца, због постојања основа сумње да је извршио кривичнa делa убиство у покушају, лака телесна повреда и  насилничко понашање, као и Н. Г. (1991) из Крагујевца, осумњиченог за кривично дело помоћ учиниоцу након извршеног кривичног дела.

М.В. се сумњичи да је, данас у раним јутарњим сатима, испред једног угоститељског објекта у Крагујевцу, оштрим предметом нанео тешке телесне повреде опасне по живот тридесетосмогодишњем мушкарцу из Крагујевца, као и лаку телесну повреду                                   тридесеттрогодишњој Крагујевчанки, док је физички напао и двадесетседмогодишњу девојку којој је нанео лаке телесне повреде.

Н. Г. се терети да је осумњиченом М. В. помагао да се сакрије  у изнајмљеном стану, на подручју Крагујевца.   

Полиција је оперативним радом утврдила да је и оштећени тридесетосмогодишњи мушкарац, оштрим предметом нанео тешке телесне повреде тридесетдеветогодишњем мушкарцу из Крагујевца, па се терети да је како се сумња, учинио кривично дело убиство у покушају.

Осумњиченима М. В. и Н. Г. је одређено задржавање до 48 сати и они ће, уз кривичну пријаву, бити приведени Вишем јавном тужилаштву. 

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *