Крагујевчанка Милица Марковић добитница стана у Београду

Крагујевчанка Милица Марковић каже за РТС да је пресрећна што је баш она имала ту срећу да постане добитница стана у Београду у другом колу наградне игре „Узми рачун и победи“.

Поручује да ће њеној породици тај стан значити, будући да има болесно дете које је због лечења често у Београду.

Милица Марковић из Крагујевца је била у шетњи са сином током извлачења, а након што је стигла код родитеља сазнала је да је добила једноипособан стан у насељу „Земунске капије“ у Београду.

„Ја сам искрено још увек у шоку и нисам ни свесна шта се десило, још никако да се та информација обради у мојој глави. Тако да пресрећна сам, шта могу друго да кажем“, каже Милица.

Наводи да дете, супруг и она живе као подстанари. „Дете нажалост болује од јако ретке неизлечиве генетске болести. Лечи се на Институту за мајку и дете у Београду, па нам тај стан свакако због њега највише значи, али онда и због свих осталих сегмената који чине живот“, додаје Милица.

Истиче да је супруг мастер биолог и да тренутно ради у кладионици.

„Тако да се надамо да и њему то можда буде значило за посао и за неки бољи стандард. Ја радим у предшколској установи ‘Нада Наумовић’ у Крагујевцу, али сам због детета и његовог проблема на боловању, јер зависи од мене стопостотно“, објашњава Милица.

Каже да када год иде у куповину узима рачун. „Свих ових година колико постоји та игра ја сам скупљала рачуне, слала и надала се потајно, а данас баш нисам, ни на крај памети ми није било.

Нисам стигла да пропратим извлачење, тако да ме баш изненадило“, поручује срећна добитница. У другом колу наградне игре „Узми рачун и победи“ стан је добила и Весна Дотлић из Панчева.

ИЗВОР: РТС

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *