„Кулиса“ од 18. до 21. марта

Фестивал аматерских позоришта „Кулиса“, шести по реду, биће одржан од 18. до 21. марта, у организацији Студентског културног центра Крагујевац.

Због пандемије корона вируса, програм ће бити емитован онлајн, преко Јутјуб канала СКЦ-а од 19 и 21 сат.

Под слоганом „Загрли ме“, крагујевачки Студентски културни центар је и ове године носилац Фестивала аматерских позоришта “Кулиса“.

Циљ фестивала је представљање неких од најбољих аматерских и академских театарских остварења.

Због тренутне епидемиолошке ситуације, наредна четири дана фестивалског програма, љубитељи позоришне уметности моћи ће представе да погледају преко Јутјуб канала Студентског културног центра у Крагујевцу.

Овогодишњи учесници фестивала долазе из Србије и представиће се са укупно шест представа различитих жанрова.

Фестивал аматерских позоришта „Кулиса“, иако је релативно млади фестивал, за кратко време привукао је пажњу великог броја аматерских и академских позоришта из читавог региона и успешно се позиционирао и на мапи регионалних фестивала који промовишу и афирмишу аматерско бављење позоришном уметношћу.

Организатори фестивала се надају да ће следеће години наставити са уобичајеним начином рада, као и предходних година, пре пандемије корона вируса.

Извештава новинарка РТК Ксенија Ђерковић.

*Преузимање текста или дела текста дозвољено је само уз навођење извора. Фотографије, аудио и видео материјал, као и њихови делови (скриншот и сл.), уколико није другачије означено, су власништво ПД Радио телевизија Крагујевац доо и њихово преузимање је могуће само уз сагласност аутора.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *