Култура: Расхлађење у башти Дома омладине и уз лагану литературу из библиотеке

Као и претходних година, током летњег периода у Народној библиотеци „ Вук Караџић“ најтраженије су књиге жанра белетристике, али се траже и класици као и наслови награђиваних аутора Нинове награде, затим награде Меша Селимовић и нобеловци.

Новина је и да читалачка публика све више тражи стрипове и графичку литературу која је последњих година добила велики замах у издаваштву.

У оквиру манифестације Крагујевачко културно лето, у Дечијем одељењу Народне библиотеке „ Вук Караџић“ одржано је предавање намењено заинтересованим родитељима на тему – како препознати дечије емоције и помоћи детету да их испољи на прави начин.

Једна од установа култруре која је овог лета искорачила са низом програма и манифестација намењених деци и младима је Дом омладине.

Крагујевачко културно лето из вечери у вече одвија се у башти, односно на Летњој сцени Дома омладине.

*Преузимање текста или дела текста дозвољено је само уз навођење извора. Фотографије, аудио и видео материјал, као и њихови делови (скриншот и сл.), уколико није другачије означено, су власништво ПД Радио телевизија Крагујевац доо и њихово преузимање је могуће само уз сагласност аутора.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена.