Културна сцена града положила испит код Крагујевчана

Грађани Крагујевца задовољни су радом крагујевачких установа културе и догађајима који су организовани током ове године, потврђују резултати анкете спроведене на више од 500 случајних узорака у граду.

Истраживање је спровео Форум за регионално разумевање и сарадњу ФОЗАРРИС.

У фокусу анкете, биле су крагујевачке установе културе и њихов рад, као и организовање и јавно обавештавање грађана о културним манифестацијама и догађајима гостујућих уметника.

Резултати су показали да је преко 60 одсто Крагујевачана задовољно културном сценом града, што је знатно више од резултата последње анкете која је урађена током 2019. године.

Директори крагујевачких установа културе присуствовали су презентацији резултата анкете и у наскоријем року организоваће састанак, ради уважавања свих конструктивних критика грађана.

Анкетирање грађана је трајало три недеље, а учесници су одговарали на више од 30 питања везаних за културу у Крагујевцу.

Извештава новинарка РТК Марина Голубовић Миленковић.

*Преузимање текста или дела текста дозвољено је само уз навођење извора. Фотографије, аудио и видео материјал, као и њихови делови (скриншот и сл.), уколико није другачије означено, су власништво ПД Радио телевизија Крагујевац доо и њихово преузимање је могуће само уз сагласност аутора.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *