Купалишна сезона у Крагујевцу одложена до даљег

Крагујевац је један од првих градова који је прогласио ванредну ситуацију у другом таласу епидемије изазване вирусом Ковид-19.

У складу са препорукама Владе Србије и града Крагујевца, Спортско привредно друштво Раднички је до даљег одложило почетак купалишне сезоне, који је претходно био планиран за средину јуна.

С обзиром на ванредну ситуацију у граду и уредбу Владе Србије, јасно је да су купалишта у Крагујевцу стављена ван снаге, а пошто је здравствена ситуација и даље нестабилна, сезона купања на језеру и базенима и даље није отворена, саопштено је из овог друштва.

Ми смо у сваком тренутку спремни да уколико се уредба повуче, истог дана примимо прве посетиоце, уз примену свих препоручених мера заштите.

Током сунчаних дана на језеру у Шумарицама има купача, па је СПД Раднички повукао спасиоце са базена на језеро, како би одржао високо безбедоносну ситуацију и био одговоран према грађанима који посећују Шумаричко језеро.

У случају евентуалног укидања одлуке Владе Србије, грађани ће благовремено бити обавештени о отварању купалишта у Крагујевцу, поручују из овог друштва.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *