Лето у граду за децу и младе

Канцеларија за младе и Град Крагујевац и ове године, већ традиционално, организују “Лето у граду за децу и младе”.

Програм се састоји из низа активности: спортских, едукативних, креативних и забавних. Као и предходних година учествоваће многобројне школице спорта и школе страних језика.

За богатије предстојеће лето у Крагујевцу већ трећу годину за редом Канцеларија за младе организује кулутурно-забавно лето, за најмлађе и младе како би овогодишњи распуст био што занимљивији.

Разноврсни бесплатни програми, радионице за учење страних језика, школа стрипа, мала школа програмирања, посете опсерваторији, акваријуму, дружење са децом са инвалидитетом, само су део онога што чека крагујевчане током лета.

Када је реч о спортским активностима најмлађа популација биће у прилици да похађа спортове као што је кик бокс са корективном гимнастиком, одбојка за дечаке и атлетика.

Програм “Лето у Крагујевцу за децу и младе”, почеће хуманитарном представом “Ухваћен у мрежу”, коју ће извести студенти и чланови драмске секције Природно математичког факултета у Крагујевцу.

Представа ће се одиграти 26. јуна у Књажевско-српском театру, од 20 часова. Сав приход од продатих улазница биће намењен Националном удружењу деце оболеле од рака.

Извештава новинарка РТК Ксенија Ђерковић.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *