„Меморијал ветерана – Реуф Бабајић“

У Крагујевцу је одржана ревијална цикло крос трка „Меморијал ветерана – Реуф Бабајић“ у знак сећања на дугогодишњег репрезентативца у бициклизму.

Учесници су били свих старосних категорија, полетарци, млађи кадети, мастерси и сениори, као и рекреативци уз обавезу да имају технички исправан бицикл и заштитну кацигу.

За искусне професионалне такмичаре била је потрбна лиценца.

Атрактивну трку подржао је град Крагујевац, организатор је Бициклистички клуб „Раднички“, а одзив такмичара био је виши од задовољавајућег.

На обележеним стазама, уз строге пропозиције, што значи да су судије проверавале пре старта исправност исправљача на бициклима, у непосредној близини Музеја „ 21. октобар“ одржана је атрактивна ревијална бициклистичка трка.

Судећи према броју пријављених учесника, посматрача, односно рекреативаца, Крагујевчани дефинитивно воле бициклизам.

Било је дозвољено коришћење свих типова бицикала.

Спортску манифестацију подржао је и Град Крагујевац.

И наредне године, према речима члана Градског већа за спорт, Предрага Стевовића, бициклисти могу да очекују подршку локалне администрације у организовању оваквих спортских манифестација.

Извештава новинарка РТК Слађана Обрадовић Чукарић.

*Преузимање текста или дела текста дозвољено је само уз навођење извора. Фотографије, аудио и видео материјал, као и њихови делови (скриншот и сл.), уколико није другачије означено, су власништво ПД Радио телевизија Крагујевац доо и њихово преузимање је могуће само уз сагласност аутора.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена.