Месна заједница Аеродром обележила славу младог Светог Николу

Једна од највећих месних заједница на подручју града Крагујевца, Аеродром, обележила је своју славу Пренос моштију Светог оца Николаја.

Сечењу славског колача присуствовали су мештани овог насеља и многобројни гости.

Прослава младог Светог Николе је била и прилика да се најави низ промена које предстоје у Месној заједници Аеродром, а које се односе на решавање комуналних проблема.

Стварање бољих услова за живот становника овог насеља биће приоритет Савета ове месне заједнице, а у претходном периоду највише се радило на обнављању кошаркашких игралишта.

У наредном периоду ову месну заједницу чека доста посла, а данашње окупљање била је прилика да се размене идеје о уређењу овог насеља.

Један од приоритета у овој години биће решавање проблема јавне расвете.  

Аеродром је једно од највећих насеља у Крагујевцу, а на његовој територији живи око 12 хиљада становника.

Ка овом насељу гравитирају и житељи неколико већих месних заједница као што су Денино брдо, Петровац, Јабучар, Виногради, Сушица, па је зато неопходна и боља инфраструктора.

Извештава новинар РТК Зорица Савић Ранковић.

*Преузимање текста или дела текста дозвољено је само уз навођење извора. Фотографије, аудио и видео материјал, као и њихови делови (скриншот и сл.), уколико није другачије означено, су власништво ПД Радио телевизија Крагујевац доо и њихово преузимање је могуће само уз сагласност аутора.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *