Милановић очекује сарадњу са лондонским Метроом?

Власник Милановић Индустрис Груп, Братислав Милановић је, гостујући на Економском факултету најавио да ће једна од компанија са којом ће сарађивати, бити и лондонски Метро и додао да се очекује потписивање вишегодишњег уговора.

Милановић је рекао да је локација у Собовици изабрана због измештања индустријске зоне ван града и додао да на том месту планирају да направе квалитетну инфраструктуру која ће запосленима пружити све што је потребно за квалитетан живот.

Милановић је, такође, рекао да се очекује потврда Владе Србије за изградњу Научно-технолошког парка.

Милановић је најавио да постоји могућност за долазак лондонског Метроа.

То би, како је објаснио, утицало на отварање нових радних места, уз напомену да се у Центру за обучавање будућих кадрова који ће радити у оквиру Мајнд парка, тренутно на обуци налази 60 будућих радника.

Према ранијим најавама, у оквиру великог индустријског комплекса, предвиђена је, између осталог, и изградња вртића и спортских објеката.

Извештава новинарка РТК Јелена Јовановић.

*Преузимање текста или дела текста дозвољено је само уз навођење извора. Фотографије, аудио и видео материјал, као и њихови делови (скриншот и сл.), уколико није другачије означено, су власништво ПД Радио телевизија Крагујевац доо и њихово преузимање је могуће само уз сагласност аутора.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *