Министарство пољопривреде покренуло е-пијацу Србије

Министарство пољопривреде, шумарства и водопривреде покренуло је портал “е-пијаца“ који је намењен пољопривредницима широм Србије.

Ова платформа омогућава пољопривредницима да се повежу и на тај начин лакше пласирају своје производе на тржиште.

Затварањем зелених пијаца због епидемије коронавируса пољопривредници су дошли у ситуацију да не могу да пласирају своје производе на тржиште.

Поједини градови су покренули апликацију „електронска пијаца“, а пољопривредници сада имају још једну могућност.
Министарство пољопривреде, шумарства и водопривреде покренуло је портал „е пијаца“ који је намењен пољопривредницима на територији целе Србије.

За помоћ при регистрацији и коришћењу портала сви заинтересовани могу се обратити својој Пољопривредној стручној и саветодавној служби, свом или било којем пољопривредном саветодавцу.

Из Пољопривредне стручне и саветодавне службе Крагујевац подсећају пољопривреднике да већ годинама имају и службу агропонуде која пружа помоћ при продаји пољопривредних производа.

Извештава новинар РТК Саша Стаменић.

*Преузимање текста или дела текста дозвољено је само уз навођење извора. Фотографије, аудио и видео материјал, као и њихови делови (скриншот и сл.), уколико није другачије означено, су власништво ПД Радио телевизија Крагујевац доо и њихово преузимање је могуће само уз сагласност аутора.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *