Могуће временске непогоде и у Крагујевцу

Припадници Министарства унутрашњих послова, Сектора за ванредне ситуације, у складу са најавама Републичког хидрометеоролошког завода, упутили су упозорење градским и општинским штабовима за ванредне ситуације за хитно предузимање оперативних и превентивних мера.

Према најавама Републичког хидрометеоролошког завода, вечерас, ноћас и сутра у Србији се очекују грмљавинске непогоде са градом, олујним ветром и великом количином падавина за веома кратко време.

Припадници Сектора за ванредне ситуације, водећи се најавама Републичког хидрометеоролошког завода, хитно су обавестили Мачвански и Колубарски округ да проследе упозорење градским и општинским штабовима, као и да ватрогасци-спасиоци врше обилазак становништва са акцентом на потенцијално критичне тачке, саопштио је данас МУП.

Такође, обавештени су и упозорени Београд, Сремска Митровица и Крагујевац, док су сви људски и материјално-технички ресурси стављени на располагање, у циљу спасавања људских живота и материјалних добара.

Министарство унутрашњих послова апелује на грађане да буду опрезни и да прате најаве и инструкције Републичког хидрометеоролошког завода и осталих надлежних органа.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *