„Мој Макси“ апликација помера границе повољне куповине

За све љубитеље повољне и квалитетне куповине стигла је сјајна вест.

Захваљујући дигиталној апликацији лојалности „Moj Maxi“, сви наши суграђани имају прилику да уживају у бројним погодностима током набавке у  Макси и Темпо продавницама, а све кориснике апликације одмах при регистрацији очекује 10 одсто попуста за наредну куповину.

Први у нашој земљи, грађани Крагујевца имају прилику да доживе потпуно ново, персонализовано искуство куповине, захваљујући дигиталном програму лојалности компаније Делез Србија.

Кроз бројне погодности и релевантна снижења креирана тако да одговоре на персонализоване потребе сваког купца, дигитална апликација „Moj Maxi“ доноси потпуно нови, виши стандард куповине у Макси и Темпо продавницама у нашем граду.

„Moj Maxi“ апликација лојалности пружа бројне предности које купцима штеде новац, али и време, а бесплатно преузимање и једноставно коришћење омогућавају практично функционисање на свим паметним телефонима.

Како би у потпуности одговорила на потребе купца, апликација памти изборе корисника на основу којих креира и пружа конкретне попусте, акције, информације и погодности које примарно одговарају њиховим потребама.

Већ при регистрацији купци добијају 10 одсто попуста, који могу искористити приликом наредне куповине, а међу бројим погодностима су персонализоване препоруке релевантних снижења креираних на основу потрошачке корпе сваког купца посебно.

Ту је и могућност самосталног одабира до шест производа са листе од 30 понуђених, на које ће купац остваривати попусте у наредне две недеље, а чија снижења су за кориснике апликације већа у односу на редовна.

Могућност остваривања награде за лојалност одабраном бренду и рођендански поклони само су неки од додатних бенефита апликације, а у циљу још угодније куповине апликација пружа могућност корисницима да унапред поруче жељени производ са деликатеса који могупреузети без чекања у реду.

Уштеди времена на каси ускоро ће допринети и додатна могућност скенирања QR кода за брзу куповину, који ће пружати збирни рачун производа, скенираних у току одабира.

Вађење производа из корпе на каси више неће одузимати драгоцено време потрошачима.

Повољна куповина на иновативан начин још је доступнија захваљујући могућности одабира омиљене продавнице, прилици да имају увид у све производе који су на редовном попусту, информацијама о новинама у асортиману.

Све су то погодности које су део бенефита „Moj Maxi“ апликације са циљем максималне ефикасности потрошње буџета и времена купаца, који као корисници нове дигиталне апликације лојалности, куповину могу искусити на модеран начин, по високим стандардима.

*ПР објава

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *