МЗ Аеродром данас слави Светог Николу

У присуству градоначелника Крагујевца Николе Дашића, сарадника и грађана Месна заједница Аеродром обележила је славу младог Светог Николу.

Чланови Културно уметничког друштва Лепеница извели су пригодан програм, а представници Савета грађана најавили низ промена које предстоје у овом насељу, а односе се на решавање највећих комуналних проблема.

У Месној заједници Аеродром млади Свети Никола обележава се дуги низ година.

То је и прилика да се активисти Савета грађана, житељи насеља и представници града договоре о даљем редоследу корака који ће бити предузет како би се решили највећи животни проблеми његових становника.

Пошто је епидемиолошка ситуација стабилнија у наредном периоду како наводи председник Савета грађана биће организовани састанци са управницима зграда,а на овом месту их има сваки улаз.

Ка насељу Аеродром гравитирају и житељи неколико све већих Месних заједница попут Дениног брда, Петровца, Јабучара, Винограда, Сушице па се вишеструко и увећавају потребе за инфраструктуром, администрацијом, каже Стевановић и додаје да тако посматрано насеље броји преко 30 хиљада становника.

Извештава новинар РТК Слађана Обрадовић Чукарић.

*Преузимање текста или дела текста дозвољено је само уз навођење извора. Фотографије, аудио и видео материјал, као и њихови делови (скриншот и сл.), уколико није другачије означено, су власништво ПД Радио телевизија Крагујевац доо и њихово преузимање је могуће само уз сагласност аутора.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *