На Шумадија сајму отворен Сајам лова, риболова и ловног туризма

Међународни сајам лова, риболова и ловног туризма, 13. по реду, отворен је на градском сајмишту и трајаће до недеље, 21. августа.

Сајам организује предузеће „Метеор стил“ у сарадњи са Шумадија сајмом и Ловачким савезом Централне Србије, а покровитељ је град Крагујевац.

Овогодишњи Сајам лова, риболова и ловног туризма окупио је у Крагујевцу 25 излагача из области производње и промета ловачког и спортског оружја, прибора, опреме, конфекције и муниције.

Међу учесницима ове манифестације су и организације и агенције које се, између осталог, баве промоцијом ловства и ловног туризма.

Сајам је идеална прилика да се љубитељи лова, риболова и ловног туризма информишу о свим новитетима у овим областима и науче нешто ново, с обзиром на то да ова манифестација првенствено има едукативни карактер.

Сајам је отворио градоначелник Никола Дашић, који је овом приликом подсетио на традицију ловства у Крагујевцу.

Традицоналне сајамске манифестације попут 13. Међународнг сајма лова, риболова и ловног туризма, од посебног су значаја за позиционирање Крагујевца као сајамског града.

Током трајања ове манифестације хала Шумадија сајма биће отворена од 09.30 до 19 часова. Цена улазнице је 150 динара.

Извештава новинарка РТК Бојана Крстић.

*Преузимање текста или дела текста дозвољено је само уз навођење извора. Фотографије, аудио и видео материјал, као и њихови делови (скриншот и сл.), уколико није другачије означено, су власништво ПД Радио телевизија Крагујевац доо и њихово преузимање је могуће само уз сагласност аутора.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *