НАДА: Достојанство и суверенитет немају цену

Кандидат за председника Србије испред коалиције НАДА Милош Јовановић изјавио је данас да нас историја обавезује да не пристајемо на компромисе и уступске и да достојанствено и суверенитет немају цену.

24 thoughts on “НАДА: Достојанство и суверенитет немају цену”

  1. Pravo u centar gospodine Jovanovicu! Neke stvari nemaju cenu… I nisu na prodaju… Medju njima su dostojanstvo i suverenitet. Pravo u centar gospodine Jovanovicu!

  2. До сада нисам гласала,али сад када видим и чујем овог господина излазим на изборе и подржаћу га својим гласом!.Човек се дотакао теме које се до сада дотакао нико није,ово је човек прави за нашу државу!

  3. Браво, тако говори човек достојан имена државе Србије. Пратим Милошев рад дуго и ово је прави човек.

  4. Милош Јовановић је ретко паметан и културан човек, има мој глас!

  5. Znam da je gospodin Jovanovic desno orijentisan za razliku od mene, ali ja cu glasati za njega, jer je obrazovan i jedini koji gaji kulturu i postenje u javnom zivotu.

  6. Koliko je dobra ova NADA, General Delić, Matija Bećković, MIloš Jovanović, Blagoje Baković, General Djurković, Čičin unuak Voja MIhailović, jako su gotivni.. Svaka čast ekipi kako se dobro sastavila, ovo je prava nacionalna opcija, sa zadovoljstvom ću glasati za njih!

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *