Наградна игра и друга пролећна изненађења у Плази!

Са новом пролећном сезоном долази и право пролећно расположење. Крагујевац Плаза Шопинг центар употпуниће и овај месец бројним активностима и изненађењим а која очекују све верне посетиоце и оне који ће тек открити сјајна дешавања.

Март је посебан месец, не само зато што бројимо дане до пролећа, већ и због тога што славимо достигнућа жена. Овим важним поводом, Плаза спрема специјална изненађења, попусте и поклоне, којим ће свим снажним женама улепшати дан. Зато обавезно пратите наше објаве на руштвеним мрежама и будите у току са детаљима о недељи у којој празнујемо 8. март.

Они који воле иновативне идеје и предузетнички дух, имаће прилику да посете Плазин пролећни маркет који ће трајати све до 30. маја. Посетиоци ће током овог периода моћи да се упознају са локалним брендовима и њиховим производима или да једноставно чују причу како је њихов пословни план пронашао пут до остварења.

Како је ово омиљени месец који Плаза слави, неће изостати ни бројна изненађења. Крагујевац Плаза центар покренуће наградну игру “100 000 разлога за куповину” , од 15. марта до 12. априла, те ће бити право место уживања за оне који воле забаву и освајање награда.

Настављамо да вашу куповину, даривање или уживање у слободном времену чинимо још пријатнијим и лакшим, с љубављу.

Шопинг центар Крагујевац Плаза ради по свим званично прописаним хигијенским и безбедносним мерама. Обавезне су заштитне маске и одржавање дистанце, како би се сви посетиоци и запослени осећали сигурно током посете и куповине у центру који има међународни сертификат о безбедности.

Све о дешавањима у Крагујевац Плаза центру, као и о свим детаљима наградне игре, може се наћи на сајту или Facebook или Instagram профилима центра.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *