Најмлађи такмичари на Спортским играма младих

Спортске игре младих организоване су данас у Крагујевцу, а најмлађим крагујевачким спортистима пружена је могућност да се надмећу у кошарци, малом фудбалу, одбојци, рукомету и другим спортским играма.

Такмичење је било хуманитарног карактера, јер је прикпљан новац за лечење нашег малог суграђанина, осмомесечног Гаврила Ђурђевића.

Најмлађи крагујевачки спортисти, ученици основних школа, окупили су се данас на Спортским играма младих, како би показали своје вештине у различитим спортским дисциплинама.

Такмичења су организована на неколико локација у граду.

Такмичење је организовано без присуства публике и уз примену свих противепидемијских мера, у циљу очувања здравља најмлађих спортиста.

Осим ограниченог броја учесника екипа, сви такмичари су морали да попуне упитник и одговоре да ли су били у контакту са ковид позитивним особама.

Спортске игре младих су биле хуманитарног карактера, јер је прикупљан новац за лечење нашег малог суграђанина, осмомесечног Гаврила Ђурђевића.

Извештава новинарка РТК Бојана Крстић.

*Преузимање текста или дела текста дозвољено је само уз навођење извора. Фотографије, аудио и видео материјал, као и њихови делови (скриншот и сл.), уколико није другачије означено, су власништво ПД Радио телевизија Крагујевац доо и њихово преузимање је могуће само уз сагласност аутора.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена.