Након Аеродрома наплата паркирања ускоро и на Вашаришту

Крагујевац ускоро добија подземну гаражу на две етаже, са 320 паркинг места у самом центру града,а према најавама надлежних, овим пројектом значајно ће се растеретити стационарни саобраћај у самом центру града.

Контрола и наплата паркирања након насеља Аеродорм, ускоро ће почети и у Вашаришту а у плану је и наплата у насељу Ердоглија.

ЈКП „Шумадија“ приликом сваког пописа на терену и контроле саобраћаја установи да се највеће гужве и велики број аутомобила бележе у ужем центру града.

Највећу потребу за паркирањем грађани Крагујевца имају у ужем градском језгру око зграде Градске управе и код некадашњег Суда.

Са тим у вези одборници крагујевачке Скупштине изгласали су предлог да Крагујевац добије још једну јавну гаражу која ће бити изграђена у самом ценетру града.

Након што је у насељу Аеродорм уведена наплата паркирања по зонама, са надлежном Градском управом договорено је да се по истом принципу наплата и контрола паркинга спроведе и у Вашаришту.

Паркинг „Застава“  код Кнежевог арсенала и даље је најповољнији и најчешће коришћен паркинг у Крагујевцу.

На овом паркиралишту возило се може оставити током целог дана за само 50 динара. 

Извештава новинар РТК Марина Голубовић Миленковић.

*Преузимање текста или дела текста дозвољено је само уз навођење извора. Фотографије, аудио и видео материјал, као и њихови делови (скриншот и сл.), уколико није другачије означено, су власништво ПД Радио телевизија Крагујевац доо и њихово преузимање је могуће само уз сагласност аутора.

One thought on “Након Аеродрома наплата паркирања ускоро и на Вашаришту”

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена.