Након спектакуларног ватромета – наступио СМАК

Свечаности поводом прославе Дана града настављају се и током вечери.Централна прослава – Ђурђевдански концерт, почела је у 20 часова на Тргу слободе, испред Скупштине града, где је наступио „Епилог“.

Свечани ватромет, поводом Дана града, најавио је на спектакуларан начин дуго очекивани концерт групе Смак у Крагујевцу, који је одржан синоћ пред неколико хиљада људи.

Легенде рока одржале су концерт у граду у коме је бенд и настао пре 51 годину.

На огромној сцени, баш као што приличи великим звездама, одсвирали су познате хитове, а публика из Крагујевца али и региона, која је одрастала уз Смак, певала је заједно са њима.

Рок група Смак, која је последњи концерт одржала 2015. године на Ушћу у Београду, синоћ је у Крагујевцу наступила у истом саставу, али на жалост, овог пута без легендарног Бориса Аранђеловића, који је преминуо два месеца након тог концерта.

Његово специфично певање и глас, којим је бојио песме легендарног Смака, на концерту у Крагујевцу, поред већ познатог Дејана Најдановића, овог пута пренео је и млади певач Јован Пантић, који је одлично отпевао хитове групе уз пратњу легендарног Радомира Михаиловића Точка.

На одушевљење публике, његова виртуозност на гитари није га напустила, што је још једном показао и на концерту у Крагујевцу.

И старије и млађе генерације уживале су у хитовима „Шумадијски блуз“, „Црна дама“, „Професор“, „Сателит“ и другим, а међу публиком је било и странаца.

Како су неки од њих изјавили за Тањуг, ово је спектакл који се не пропушта.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена.