Народна странка у Крагујевцу формирала изборни штаб

Градски одбор Народне странке у Крагујевцу формирао је изборни штаб, на чијем челу ће бити Милан Милосављевић, председник извршног одбора.

Примарни задатак штаба биће обезбеђивање контроле на сваком бирачком месту у Крагујевцу и Шумадији, али и ангажовање што више активиста који ће помоћи у спровођењу кампање и анимирању бирача да изађу на гласање.

Циљ формираног изборног штаба Народне странке у Крагујевцу јесте спровођење адекватне предизборне кампање као и самих изборних активности 3. априла.

Очекивања су да се, уз добру анимацију, подстакне што већи број опозиционих бирача да изађе на гласање и подржи политичку групацију, у којој ће један од стожера бити Народна странка.

Народна странка ће на свих 168 бирачких места у Крагујевцу имати своје контролоре, чијим ће ангажманом бити правилно испраћена изборна активност како не би дошло до прекрајања изборне воље грађана, наводе у овој политичкој организацији.

Извештава новинар РТК Дарко Милошевић.

*Преузимање текста или дела текста дозвољено је само уз навођење извора. Фотографије, аудио и видео материјал, као и њихови делови (скриншот и сл.), уколико није другачије означено, су власништво ПД Радио телевизија Крагујевац доо и њихово преузимање је могуће само уз сагласност аутора.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *