Народне посланице СНС-а посетиле Општински одбор странке у Книћу

Јединство и солидарност је одлика Српске напредне странке од свог оснивања, а Општински одбор у Книћу то доказује из године у годину.

Резултати које странка постиже у овој шумадијској општини јасно показују да је политика коју води СНС у интересу грађана Србије, оценила је народна посланица и чланица Главног одбора СНС-а, Сандра Божић, након састанка са својим страначким колегама у Книћу.

Народна посланица Сандра Божић је оценила да општински одбор Српске напредне странке у Книћу треба да послужи као пример многим страначким одборима у Србији.

Божић је навела да није случајно да СНС у сваком изборном циклусу постиже све боље резултате у овој шумадијској општини, а заслуга за то свакако припада руководству странке које, откако врши власт на локалу, сваку одлуку доноси у интересу житеља општине Кнић.

На састанку је било речи и актуелној политичкој ситуацији у Србији и, како кажу, све учесталијим нападима на председника Србије и првог човека Српске напредне странке, Алкесандра Вучића.

Закључено је, да је јединство странке данас потребно више него икада, сагласни су представници СНС.

Поред чланице Главног одбора СНС-а, Сандре Божић, одбор странке у Книћу посетиле су посланице Ивана Поповић, Ана Белоица и Јелена Обрадовић које су одржале ЗУМ састанак са својим млађим страначким колегама и Унијом жена Српске напредне странке.

Извештава новинар РТК Дарко Милошевић.

*Преузимање текста или дела текста дозвољено је само уз навођење извора. Фотографије, аудио и видео материјал, као и њихови делови (скриншот и сл.), уколико није другачије означено, су власништво ПД Радио телевизија Крагујевац доо и њихово преузимање је могуће само уз сагласност аутора.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *