НЕВИЂЕН ПОКЛОН НА ПРВИ ДЕПОЗИТ: 100% СПОРТ БОНУСА И 200 СПИНОВА!!!

Меридиан је новорегистрованим играчима припремио неодољив бонус на први депозит! Уплати новац на свој кориснички налог и освоји до 10.000 ДИНАРА БОНУСА и 200 СПИНОВА!

Представљамо вам још једну промоцију која на савршен начин спаја љубитеље спортског клађења и слот/ливе деалер игара. Меридиан је посебно изненађење припремио за новајлије!

Након РЕГИСТРАЦИЈЕ, имаћете могућност да преузмете НЕВИЂЕН БОНУС НА ПРВИ ДЕПОЗИТ!

Депонујте 500 или више ДИНАРА на свој коришснички налог, а након тога вас чека 100% СПОРТ БОНУСА и 200 ПОКЛОН СПИНОВА на слот игри гусарске тематике Пиратес Поwер.

Максималан износ бонуса који можете освојити на овај начин је 10.000 ДИНАРА!

Бонус новац је потребно да искористите у дану уплате првог депозита. Одиграјте тикет од минимум три пара са појединачним квотама 1.5 или више.

Недеља пред нама доноси узбудљиве дуеле на Светском првенству у Катару! Сенегал је показао највише када је то требало, и заказао је себи дуел са Енглезима у осмини финала!

Да ли ће селекција „гордог албиона“ предвођена Хари Кејном успети да елиминише једну од најбољих афричких селекција сазнаћемо нешто после 18х. Ваш задатак је да одаберете свој тип и ставите га на тикет!

Након што саставите тикет, придружите се гусарима у потери за благом и одиграјте поклон спинове на слоту Пиратес Поwер.

Не пропустите врхунске промоције и овог децембра у Меридиану!

***спонзорисана објава

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *