Незаборавно кошаркашко вече у „СББ хали Језеро“

У величанственом амбијенту крагујевачке „СББ хале Језеро“, кошаркаши Радничког и Партизана одиграли су хуманитарно-пријатељску утакмицу која је завршена победом београдског тима, резултатом 79:65.

Пријатељски сусрет кошаркаша Радничког и београдског Партизана оправдао је епитет спортског спектакла, који је при том имао и хуманитарни карактер, будући да је сав приход од продатих улазница намењен издавачком подухвату „Светиње у Васојевићима“.

Пре самог почетка утакмице, публика у „СББ хали Језеро“ имала је прилику да поздрави крагујевачког стрелца Драгана Ристића, који се са недавно завршене Параолимпијаде у Токију вратио са два освојена злата.

За разлику од Радничког који је наступио у комплетном саставу, тренер Партизана Жељко Обрадовић није могао да рачуна на неколицину играча, међу којима су и летошња појачања Зек Ледеј, Кевин Пантер и Родионис Курукс.

Кошаркаши Радничког након ове утакмице настављају са припремама за нову сезону у Кошаркашкој лиги Србије која стартује 2. октобра, док екипу Партизана очекује пут у Истанбул, где ће наступити на веома јаком турниру у организацији некадашњег првака Европе Фенербахчеа.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *