Никола Милановић из Крагујевца победник четврте генерације Академије предузетништва

Крагујевчанин Никола Милановић победник је четврте генерације Академије предузетништва која се реализује у оквиру пројекта “Дигитална економија за уравнотежен и отпоран економски развој“.

Реч је о програму који реализује Асоцијација за афирмацију културе, уз подршку града Крагујевца и Канцеларије за младе.

Академија предузетништва осмишљена је као подршка младим људима који желе да покрену или унапреде свој посао или идеју.

Кроз интензивне едукативне сесије, менторски рад и размену искустава, учесници Академије стичу знања, вештине и самопоуздање неопходно за успешно вођење свог бизниса.

Победник четврте генерације Академије предузетништва је Крагујевчанин Никола Милановић, чија је мисија била да олакша животе власницима паса.

Већ другу годину заредом Крагујевац односи победу на такмичењу Академије младих предузетника коју организује Асоцијација за афирмацију културе.

Иновациони дистрикт који ће бити изграђен у Крагујевцу биће значајна подршка, али и подстицај да се предузетништво развија и да млади покажу своје потенцијале.

Академија предузетништва омогућава учесницима приступ мрежи врхунских стручњака и ментора из пословног света.

У програм је било укључено око 200 младих из 10 градова Србије, а више од 30 младих добило је прилику да унапреди своја знања и вештине и започне сопствене пословне подухвате.

Извештава новинарка РТК Зорица Савић Ранковић.

*Преузимање текста или дела текста дозвољено је само уз навођење извора. Фотографије, аудио и видео материјал, као и њихови делови (скриншот и сл.), уколико није другачије означено, су власништво ПД Радио телевизија Крагујевац доо и њихово преузимање је могуће само уз сагласност аутора.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *