Ноћ истраживача на тему „Природно и културно наслеђе – будућност“

Први круг пријављивања за учешће на овогодишњој 10. Ноћи истраживача, која ће већ традициоално бити одржана последњег петка у септембру, истекао је данас, али се заинтересовани могу пријавити до 10. септембра, јер је рок за слање документације продужен, саопшено је из Завода за заштиту споменика културе у Крагујевцу, који је заједно са нишким Природно математичким факултетом, београдским Центром за промоцију науке и Институтом за биолошка истраживања, кровна организација за припрему овог догађаја.

Тема овогодишње Ноћи истраживача, која ће бити одржана у 19 градова Србије, биће „Природно и културно наслеђе – будућност“.

У Крагујевцу, истраживачи крећу са трга испред Прве крагујевачке гимназије, 27. сепрембра, у 17 часова, а завршавању помоцију знања и вештина у три сата иза поноћи.

У овогодишњем програму биће и новина.

Рок за пријављивање учесника и волотера продужен је и истиче 10. септембра.

Извештава новинарка РТК Снежана Ћериман.

*Преузимање текста или дела текста дозвољено је само уз навођење извора. Фотографије, аудио и видео материјал, као и њихови делови (скриншот и сл.), уколико није другачије означено, су власништво ПД Радио телевизија Крагујевац доо и њихово преузимање је могуће само уз сагласност аутора.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *