Нова галерија као место дешавања у области културе

У оквиру Музеја бицикала и поп културе „20 Cola” отворена је Галерија која представља централни део музеја.

На овај начин, Крагујевчани су добили једну нову галерију која има за циљ да буде место дешавања у области културе, са сталним програмом.

Галерија Музеја бицикала и поп културе „20 Cola” као централни сегмент ове установе културе, предвиђена је да окупља нараштаје кроз организовање низа разноврсног програма, од тематских вечери, емтовања разних врста филмова, квизова, турнира у видео играма, стоним играма, до забавних и професионалних радионица и мноштва других култних садржаја.

У новоотвореној Галерији Музеја бицикала и поп културе „20 Cola” изложени су портрети младе уметнице, Јоване Ранђеловић, која прва излаже у овом простору.

Поставка њених радова доступна је за публику до 11. децембра

Целокупан недељни и месечни програм који ће се одвијати у Галерији музеја биће доступан на званичном сајту ове установе културе, као и на њиховој Инстаграм страници.

Извештава новинар РТК Наташа Радивојевић.

*Преузимање текста или дела текста дозвољено је само уз навођење извора. Фотографије, аудио и видео материјал, као и њихови делови (скриншот и сл.), уколико није другачије означено, су власништво ПД Радио телевизија Крагујевац доо и њихово преузимање је могуће само уз сагласност аутора.

One thought on “Нова галерија као место дешавања у области културе”

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *