Нова jесења шема на програму РТК

Програм Телевизије Крагујевац ове јесени обогаћен је новим ауторским емисијама, забавним и серијским програмом, директним преносима утакмица крагујевачких спортиста, а локалне вести и информације остају приоритет у концепту наше програмске шеме.

У новој сезони очекују вас актуелне теме, едукативни садржаји, људске приче, репортери на лицу места, важни догађаји и занимљиви саговорници.

Такође и две нове емисије у нашој продукцији, „Хроника региона“ и емисија о здравственим радницима “Под Хипократовом заклетвом“.

Виш од две деценије Телевизија Крагујевац успева да задржи пажњу гледалаца.

На „мале екране“ широм Шумадије, али и целе Србије, преко СББ Д3 и МТС платформе, доносимо тачне и проверене информације из Крагујевца, али и градова Шумадијског округа.

Уигран тим од 20-ак људи, свакодневно ствара програм који се емитује 24 сата дневно.

Емисије уживо, укључења репортера са терена, богат културно-уметнички и серијски програм, ауторске емисије од којих су неке у трећој деценији емитовања, представљају основу и јесење шеме.

Радио-Телевизија Крагујевац свој програм прави према потребама гледалаца.

Ове јесени фокус стављамо и на спорт у Крагујевцу, па ће гледаоци бити у прилици да прате готово све утакмице крагујевачких клубова уживо, а ретроспективу свих спортских дешавања у Спортској хроници понедељком од 20 часова и 30 минута.

Сви чланови редакције посвећени су садржају емисије број један на програму Телевизије Крагујевац – Хроника у 19 и 22 сата.

Интересантно је да је рекордна посећеност сајта Радио-телевизије Крагујевац забележена током епидемије корона вируса и ванредног стања.

Посета сајту је, рекордном року, порасла за чак 100 хиљада, а у једном тренутку се и утростручила.

У нашу редакцију, након укидања ванредног стања стиже и признање Капетан Миша Анастасијевић.

Са новом програмском шемом, знатно већом публиком и уверењем да све што радимо има смисла, али и да наш допринос и рад грађани и стручна јавност препознају и вреднују, настављамо да на путем „малих екрана“, у ваше домове доносимо праве информације и добро расположење.

Извештава новинарка РТК Марина Голубовић Миленковић.

*Преузимање текста или дела текста дозвољено је само уз навођење извора. Фотографије, аудио и видео материјал, као и њихови делови (скриншот и сл.), уколико није другачије означено, су власништво ПД Радио телевизија Крагујевац доо и њихово преузимање је могуће само уз сагласност аутора.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *