Нова седница Скупштине града 27. децембра

Редовна седница Скупштине града, 13. по реду, биће одржана 27. децембра, договорено је на данашњем састанку председника локалног парламента Мирослава Петрашиновића са представницима одборничких група.

На дневном реду наћи ће се предлози одлука о давању сагласности на програм пословања установa културе.

Прва тачка дневног реда која ће се наћи пред одборницима 27. децембра, на 13. редовној седници Скупштине града, биће предлог одлука о давању сагласности на програм пословања установа културе, које су достављене на основу одлуке о ребалансу буџета за 2017. годину.

Ради се о установи Центар за неговање традиционалне културе „Абрашевић“ и Књажевско српском театру.

На дневном реду наћи ће се и предлог одлуке о давању салгасности на Одлуку о изменама финансијског плана Народне библиотеке „Вук Караџић“, Дома омладине Крагујевац, Историјског архива Шумадије, Установе културе Крагујевац, Музичког центра у Крагујевцу, Установе „Позориште за децу“, Спомен парка „Крагујевачки октобар“ и Завода за заштиту споменика културе Крагујевац.

Одборници ће разматрати и предлог Кодекса понашања службеника и намештеника запослених у Градским управама, стручним службама и посебним организацијама града Крагујевца.

У среду 27. децембра од 9 часова на програму РТК гледаоци могу директно да прате директан пренос 13. седнице Скупштине града.

Извештава новинарка РТК Зорица Савић

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *